wave5 innovative trucks header

Top 5 nejinovativnějších nákladních vozů na světě

Publikováno 1. února 2023 - 2 minuta ( y) čtení

Prohlédněte si náš přehled nejinovativnějších nákladních vozidel ve svém oboru. Ať už se jedná o vozy ověnčené cenami nebo přepracované klasiky, těchto 5 nákladních vozidel, která  využívají propojená řešení, inovativní design a energetické alternativy, nás zaveze do budoucnosti.

 

copie de iveco s way 002


  • IVECO S-WAY

    • S-WAY posouvá propojená řešení na zcela novou úroveň: pokročilé asistenční systémy poskytují řidiči dokonalý jízdní zážitek. Nová aplikace MyIVECO EASY Way přináší řidičům zjednodušenou předjímavou údržbu a prémiové personalizované služby optimalizují výkony a efektivitu.

copie de man tgx sustainable truck of theyear award 2022

 

New MAN TGX

MAN veze domů zlato! A to hned dvojnásobné!

Organizace IToY zhodnotila technické inovace, komfort, bezpečnost, uhlíkovou stopu, celkové náklady na vlastnictví a celkové jízdní vlastnosti vozidla TGX a udělila mu cenu „mezinárodní nákladní vozidlo roku“ za roky 2021 a 2022. Zjednodušeně řečeno, je to nákladní vůz, který „největším způsobem přispěl k efektivitě silniční přepravy“. MAN TGX získal také ocenění iF Gold Design Award za svůj elegantní vzhled a cenu Red Dot Design Award! Ohromující!

 

copie de mercedes benz genh2

 

Mercedes-Benz GenH2

  • V roce 2021 získal prestižní ocenění „mezinárodní nákladní vozidlo roku“ (IToY) za inovace v oblasti nákladních vozů Mercedes-Benz’s GenH2 s palivovými články. Kromě toho, že vypadá velmi stylově, se tento německý nákladní vůz s pohonem na vodík pyšní dojezdem až 1000 km. V roce 2023 se můžete těšit na zkušební provoz u zákazníků!

copie de scania v8 770 super

  •  

  • Scania V8 770 SUPER nebo Hybrid Elect

  •  
    • Neříkají mu „král silnic“ jen tak pro nic za nic! Scania 770S má výkon 770 koní ౼ a přesto přináší příslib úspory paliva! Tento model je o 75 kg lehčí a je vybaven turbodmychadlem s pevnou geometrií a kuličkovými ložisky.
    •  

copie de tesla semi

 

Tesla semi

    • Elon Musk se znovu ozývá, tentokrát s prvním návěsem společnosti. Podle společnosti Tesla se jedná o nejrychlejší a nejbezpečnější nákladní vozidlo s nejnižšími celkovými náklady na vlastnictví. Samozřejmě je věrné stylu společnosti Tesla, a je tedy 100% elektrické.

Používáte zastaralý webový prohlížeč.

Používáte prohlížeč, který tyto webové stránky nepodporují. Znamená to, že některé funkce nemusí pracovat podle očekávání. To může mít za následek nezvyklé chování při procházení stránek.

Pokud chcete plně využít všech výhod těchto webových stránek, použijte nebo upgradujte/nainstalujte jeden z následujících prohlížečů.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+